Geld voor je vakantie of designsneakers bijverdienen naast je studie? Net zo’n sterke babbel als beenspieren kweken? Beter kom je in de grotten van Valkenburg werken als:

Grotbiker / Grotgids (bijbaan, min. 20 uur p/mnd)

Follow the leader
De rol van grotbiker - of noem het cave leader, mountainbikegids of activiteitenbegeleider - past zo goed bij jou omdat je makkelijk praat, graag actief bezig bent én wel wat uurtjes over hebt in ‘t weekend. Je begeleidt groepen collega’s, vrienden en families op een professionele, veilige én verrassende manier door het grootste ondergrondse gangenstelsel van Europa. Een welkome afwisseling met die schoolboeken en collegebanken die je de rest van de week al ziet! Goed om te weten: in de zomer hopen we jouw naam ook op minimaal één doordeweekse dag in het rooster te kunnen zetten. No worries: we plannen altijd in overleg met jou én ver genoeg vooruit. Zeg nou zelf. Veel vettere bijbaantjes zijn er niet toch?

Enthousiaste entertainer gezocht
Jij mag het dan misschien een paar keer per week doen, voor je gasten is elke tourtocht door de mysterieuze mergelgangen een groot avontuur. Waar jij ze met plezier doorheen leidt! Interessante weetjes en kennis delen? Zeker. Gezellige interactie? Yes please. Dat je er lekker op los kletst en niet verlegen bent, is dus wel handig. Groepen die aan je lippen hangen en met een lach op hun gezicht de grot weer uit lopen, daar doe je het voor! Voor de juiste materialen en een uniek opleidingstraject - van historische en materiaalkennis tot veiligheidsvoorschriften en EHBO-cursus - zorgen wij. Zorg jij voor een paspoort met minimumleeftijd van 18 erop, kennis van de Nederlandse en Engelse of Duitse taal en een flinke dosis enthousiasme? Deal.

Werken bij ASP Adventure
ASP Adventure is organisator van actieve en mysterieuze uitjes en (team)activiteiten in de unieke omgeving van Zuid-Limburg, tussen én onder de heuvels van het historische Valkenburg aan de Geul. Tijdens onze activiteiten creëren we situaties waarbij de omgeving, entertainment én educatie centraal staan. Dat maakt ons een organisatie die uniek is binnen de recreatiebranche. Kies je voor een weekendbaan of parttime baan bij ons, dan ga je voor volop ontwikkelmogelijkheden en een chille werksfeer. Zo zijn we niet vies van de vrijdagmiddagborrel en meerdaagse teamuitjes. Ook met de arbeidsvoorwaarden zit het wel goed. Wat denk je bijvoorbeeld van een prestatietoeslag bovenop je loon?

Voel jij je aangesproken, ben je niet bang in het donker en zie je jezelf al sportief bezig zijn in de mergelgrotten? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wie weet tot snel!