Ben jij leergierig en opzoek naar een (bij)baan met veel afwisseling en diepgang? Een baan waarbij je mensen verrast en jezelf ontwikkelt? Dan is dit een interessante post voor jou! 

Met een verzameling helmen over je schouder daal je de trap af achter je collega’s aan. De donkere groeve ligt er verlaten bij, maar als het licht aan gaat worden de nu nog lege gangen zichtbaar! We worden verwelkomd door de coördinator en in tweetallen opgesplitst. Samen met je “buddy” begin je aan de voorbereidingen. Iedereen is druk bezig, de lampen worden gecheckt en de fietsen worden klaargezet. Een paar gidsen wisselen nog wat interessante feitjes uit, waarmee ze de bezoekers straks gaan verrassen! Ja, ook dat hoort bij de voorbereiding. Dan is het zo ver, de eerste bezoekers komen de trap af en je hoort de verwondering al in hun stem. Dit gaat weer een top dag worden!

Werken bij ASP Adventure is absoluut uniek! Wij laten onze bezoekers iets geweldigs beleven, iets wat ze altijd zullen onthouden! Hierbij speelt samenwerken, jezelf uitdagen en bewustwording een belangrijke rol. Met onze boeiende verhalen nemen wij de bezoekers mee naar een andere wereld en met onze sportieve activiteiten beleeft iedereen, ook jij, een geweldige dag! 

Bij ASP kom je werken in een enthousiast team dat voor je klaarstaat! Je krijgt de kans om jezelf meer competenties eigen te maken en te groeien binnen het bedrijf. Onze werktijden zijn flexibel.

Wat wij vragen van jou:

  • Je bent minimaal 2 dagen beschikbaar waarvan minimaal 1 dag  in het weekend. 
  • Je bent (redelijk) sportief en vindt het leuk je handen uit de mouwen te steken. 
  • Je bent zelfverzekerd genoeg om na je interne grotbike opleiding alleen op pad te gaan met een groep. 
  • Een pré is het natuurlijk als je zelf geïnteresseerd bent in geschiedenis, de bijzonderheden van de regio en ervaring hebt met buitensport.

Wil jij deel uitmaken van ons enthousiaste team van leuke gidsen en kun je niet wachten om te komen ervaren hoe het is om te werken bij ASP Adventure, stuur dan je sollicitatie naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wil je meer weten over werken bij ASP Adventure of heb je andere vragen, bel dan; 043 60 40675 of mail;  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.