Wat leuk dat je gaat deelnemen aan een van onze activiteiten! Wij verheugen ons op jullie komst! Op deze pagina vind je nog belangrijke informatie voor je bezoek!

De programma’s van ASP Adventure

De programma’s van ASP Adventure zijn groepsgebonden recreatieve programma’s, waarin niet het leveren van een sportprestatie, maar het unieke karakter van de verschillende sportonderdelen centraal staan. Een goede conditie is dan ook niet vereist.

Hoewel er sprake is van een dag met een sportief karakter zal de sfeer en de gezelligheid in de groep de belangrijkste rol spelen. Het hele programma vindt plaats onder begeleiding van ervaren ASP-begeleiders. Het veiligheidsaspect staat hoog in het vaandel.

Startlocaties

Let op: Bij de combinatie-arrangementen kan de startlocatie wisselen. Jouw/jullie startlocatie staat vermeld op de emailbevestiging die je ontvangt na boeking, die is leading.
Klik hier voor de routebeschrijving.

Kledingadvies

• Vrijetijds- of sportkleding met sport- of wandelschoenen. Eventueel schone kleding voor na afloop van het programma.

• Bij slecht weer is een regenjas tijdens de survivaltocht een must. Denk ook aan een setje droge kleding en schoenen voor na afloop van de survivaltocht.

• De grotprogramma’s evenals een gedeelte van de survival vinden plaats in de mergelgrotten van Valkenburg, waar zowel in de zomer als winter een constante temperatuur circa 12 graden Celsius heerst. Daarom adviseren wij om een lekker (fleece)vest, trui of jas aan te trekken.

• In de herfst en winter, bij temperaturen onder de 10 graden Celsius, zijn een muts, sjaal en handschoenen tijdens de outdoor programma’s vaak geen overbodige luxe. Vooral bij scooter-, mountainbike- en steptochten .

Wat zit er inbegrepen? 

Voor zover van toepassing zijn alle materialen die nodig zijn voor het gereserveerde programma inbegrepen. Daarnaast zal er altijd een deskundige ASP-gids meegaan.

Waar moet je verder rekening mee houden?

• Houd er rekening mee dat je voor het gebruik van de scooter tijdens de scootertocht een bromfietscertificaat of rijbewijs mee moet nemen.

• Wijzigingen in het personenaantal mogen tot 8 dagen voor aanvang van de activiteit aan ons worden doorgegeven. (Zie algemene voorwaarden Artikel 5 ‘’wijzigingen door de klant’’. Nadien ben je gebonden aan de betaling van het opgegeven aantal personen.

• Zorg ervoor dat je samen met jouw groep uiterlijk 15 minuten voor aanvang van het programma aanwezig bent. Wij vragen jou, als organisator, je direct te melden bij onze medewerker achter de balie. Bij aankomst op onze locatie krijg je namelijk nog een korte inleiding van één van onze medewerkers en kun je nog gebruik maken van de laatste toiletmogelijkheid. Hierna zal er gestart worden met de activiteit.

• De kans is groot, dat er na jullie nog andere groepen gebruik maken van ons programma. Daardoor zijn wij genoodzaakt om te stoppen op de afgesproken tijd. Indien het programma te laat start, omdat jullie niet tijdig aanwezig waren op onze locatie, kan dit betekenen dat jullie programma zal worden ingekort. In dit geval hebben jullie geen recht op teruggave van de betaalde prijs.