asp adventure tripadvisor certificaat uitmuntendheid

Wat is ASP Adventure?

Gevestigd in het Zuid-Limburgse Valkenburg ligt ASP Adventure: organisator van onvergetelijke, unieke groepsactiviteiten, die wij o.a. in het grootste ondergrondse grottenstelsel van Europa aanbieden. 

ASP Adventure organiseert de meest originele teamactiviteiten en biedt maatwerkprogramma’s voor vriendengroepen, vrijgezellenfeesten en gezellige familie-of bedrijfsuitstapjes! Geef ons aan waar je naar op zoek bent, dan stellen we jouw perfecte uitstapje met plezier samen. Van ontspannend en educatief tot avontuurlijk en fysiek uitdagend: wij bezorgen jullie een zeer bijzondere groepsactiviteit, zowel in de mergelgrotten van Valkenburg als outdoor; in het prachtige Limburgse Heuvelland! 

Met haar prachtige natuur en rijke historische verleden vormt het schitterende Zuid-Limburgse landschap namelijk het perfecte decor voor de leukste activiteiten voor alle soorten groepen en teams; te voet, per mountainbike of op grensverleggende hoogte! Verken jij pittoresk Zuid-Limburg te voet, op de fiets, scooter of step óf daal je liever 40m af om achter één van onze ervaren gidsen aan te fietsen tijdens onze populaire activiteit Grotbiken? Misschien leer jij je grenzen wel verleggen tijdens een uitdagende Grotklautertocht!?

Bekijk ons uitgebreide programma-aanbod en boek vooraf indien je groep kleiner is dan 10 personen of doe een aanvraag (voor groepen vanaf 10 personen).

 


Uitgelicht

Survivaltocht

5,5 uur - €55,00 p.p.

  dichte, stevige schoenen verplicht  slippers of open schoenen verbodenjas of vest verplichttemperatuur 12 gr. celsiusbuitentemperatuur; kleding weersafhankelijkgrottenactiviteitindoor temperature adventurehal lichaamslengte minimaal 1.40 meterfitness level hoog 

De ultieme combinatie van grot- en outdoor activiteiten!

De eerste etappe begint bij een klein geel mergelhuisje. Na 40m afgedaald te zijn in de grot moeten we de uitgang zien te vinden in het immense ondergrondse labyrint.

Kenmerken

  • Aantal personen: vanaf 10 personen
  • Locatie: In de mergelgrotten, Binnen in de Adventurehal, Buiten in het Geuldal of Heuvelland
  • Doel van de activiteit: Samenwerken, Grensverleggend, Onderling vertrouwen, Fysieke uitdaging
  • Je gezelschap: Bedrijfsuitje, Familie/Vrienden, Sportclub, Vrijgezellenfeest, Overig
  • Coronaproof: Nee (=nog niet boekbaar)