ASP Adventure is organisator van actieve en mysterieuze uitjes en activiteiten in de unieke omgeving van Zuid-Limburg, tussen én onder de heuvels van het historische Valkenburg aan de Geul. Wij nemen je mee op unieke ontdekkingstochten in het grootste ondergrondse gangenstelsel van Europa of actieve outdoor activiteiten in het Heuvelland.

Missie

ASP Adventure wil haar bezoekers optimaal plezier bieden in een veilige, sportieve, actieve, educatieve en op een klantvriendelijke manier. ASP Adventure weet een mystieke sfeer te creëren door haar bezoekers op een actieve manier te laten ontdekken, ervaren en zich te verwonderen over de authentieke omgeving waarin ze vertoeven.

Discover the Unknown

Word je bewust van jouw persoonlijke vaardigheden en kwaliteiten op fysiek, sociaal en mentaal vlak tijdens een van onze programma's. Kwaliteit, exclusiviteit en innovatie op product- en dienstenniveau dragen bij aan het verhogen van de beleving.

ASP Adventure en de omgeving

In overleg met de gemeente Valkenburg aan de Geul worden tochten samengesteld in de prachtige omgeving rondom ASP Adventure. Hierbij heeft ASP Adventure zich garant gesteld wat betreft de zorg voor milieu, natuur en omwonenden.