Combinatie Klautertocht & Grottentocht

Dit programma is een prachtige combinatie van twee van de meest populaire activiteiten van ASP Adventure:

Avontuurlijke grottentocht en Grotklautertocht

Boek het combinatieprogramma en u profiteert van een aantrekkelijke korting van 25% op de tweede activiteit (u betaalt € 50 per persoon, in plaats van € 57 voor de twee losse activiteiten).

In totaal duurt dit combinatieprogramma 3,5 uur, inclusief een half uur verplaatsingstijd (op eigen gelegenheid). Startlocaties:

Grotklautertocht: Daalhemerweg 27 te Valkenburg
Avontuurlijke grottentocht: Daalhemerweg 150 te Valkenburg

Bij het boeken spreken we met u af met welk programma u begint en waar u zich moet melden.

  • 3 uur Including instruction
  • Ervaren begeleiding, uw veiligheid staat voorop
  • Diverse catering opties optioneel boekbaar
  • Including necessary materials and ASP guide.
41,32 € excl. BTW Per person
50,00 €
incl. BTW Per person

Klautertocht
Onder en rondom de kasteelruïne van Valkenburg ligt een schitterende klautertocht verborgen. Klauteren, klimmen en dalen staan hier centraal en de sprookjesachtige mergelgangen zorgen voor een unieke sfeer. De tocht bestaat uit een aantal verschillende onderdelen die een voor een worden bezocht. Dit programma is uitermate geschikt voor iedereen omdat geen enkel onderdeel verplicht is en dus iedereen zijn of haar grenzen zo hoog kan leggen als men zelf wil.
Kruipdoor sluipdoor: Tijdens de gehele tocht bevindt men zich in de eeuwen oude vluchtgangen van de kasteelruine. Soms brede hoge gangen, dan weer smalle lage gangen. Via trappen en ladders in nauwe passages begeeft men zich door dit unieke doolhof van gangen van onderdeel naar onderdeel.
Klimwand: Beklim onze klimwand van 40m2 en maar liefst 8 meter hoog. Daag jezelf uit om de route zo uitdagend mogelijk te maken door te kiezen voor de moeilijkheidsgraad die bij jou past. De klimroutes zijn er verschillende moeilijkheidsgraden zodat er altijd voor iedereen iets bij is.
Abseilen: Een hoogtepunt in deze tocht. Vanaf de sprookjesachtige kasteelruïne van Valkenburg dalen we af in een 30 meter diepe oude waterput. We komen uit in de eeuwenoude vluchtgangen van het kasteel waarin we onze route vervolgen. Een unieke ervaring in de Limburgse grotten!

Avontuurlijke Grottentocht
Een spannende, avontuurlijke en gezellige doolhoftocht in de mergelgrotten. Deze tocht zit vol met verrassingen en opdrachten. Samen met uw groepje gaat u op pad in de labyrintachtige mergelgangen. U gaat op zoek naar nieuwe opdrachten en hindernissen zoals een bootoversteek, oriëntatieopdrachten en andere verrassende problemen en puzzels. Gezelligheid en samenwerking staan bij dit programma hoog in het vaandel!